luni, 1 februarie 2010

Comunicat


AO „Asociaţia de educaţie Civică „Viitorul Începe Azi”  (AEC) din or. Ungheni în partener de calitate de partener de distribuire „Countepart International Inc” din SUA a recepţionat un lot de ajutoare umanitare sub formă de îmbrăcăminte, seturi şcolare, igienice, plapume destinate păturilor defavorizate din mai multe localităţi din zona centrală – de nord  a Republicii Moldova.
Lotul de ajutoare   umanitare reprezintă o donaţie oferită de către Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor Zilelor din Urmă din SUA ajuns în Moldova prin intermediul Counterpart International Inc. şi va fi repartizat de către AO „Viitorul Începe Azi” prin intermediul mai multor organizaţii obşteşti şi de stat de protecţie socială din raioanele Ungheni, Făleşti, Călăraşi, Nisporeni, Teleneşti, Sîngerei, Străşeni, Glodeni şi mun. Bălţi. 

De ajutoarele umanitare menţionate vor beneficia şi 6 organizaţii din oraşului şi raionul Ungheni – Societatea Orbilor Ungheni, Şcoala Auxiliară Sculeni, Gimnaziul Internat Ungheni, Fundaţia Comunitară Ungheni, AO „Adăpost şi Alinare”, AO „Speranţa Copiilor”
Total de ajutorul umanitar vor beneficia 28 de organizaţii din localităţile sus-menţionate. Costul total al lotului este de 81463,60 USD.


AO „Asociaţia de Educaţie Civică „Viitorul Începe Azi” este partener de distribuire Countepart International Inc din anul 2000. Respectivul lot de ajutoare umanitare este al patrulea recepţionat de AEC în aceşti ani şi au inclus în sine cărucioare pentru invalizi, seturi igienice şi şcolare, îmbrăcăminte, încălţăminte, etc.